umlogo kicsi

E-mail

UMSZKI

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Technikum

Nyitólap

Tájékoztató a központi felvételiről - 2024

Tisztelt Szülők!
Kedves Felvételiző Diákok!

A nyolcadikosok írásbeli felvételi vizsgáját 2024. január 20-án, szombaton tartjuk (vagy igazolással a pótidőpont: 2024.01.30. kedd 14 óra).
Beléptetés 9:00-tól. A terembeosztás a portánál kifüggesztésre kerül, belépéskor megtekinthető. Belépést követően minden felvételiző menjen a kijelölt teremhez!
Kérjük, hogy minden vizsgázó fényképes igazolványt hozzon magával!
A dolgozatokat tollal kell írni, az esetleges ábrákat ceruzával lehet rajzolni, vonalzó és körző használható.
A kijavított dolgozatokat 2024. január 25-én csütörtökön, 8.00-16.00-ig lehet megtekinteni iskolánk tanácstermében (113-as terem). Ekkor osztjuk ki az értékelőlapokat is.
A javítással kapcsolatos észrevételeket 2024. január 26. péntek 16:00 óráig lehet leadni a titkárságon személyesen, vagy beszkennelve elküldeni e-mail-ben az iskola központi e-mail címére: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. a honlapról letölthető a Tanulói észrevétel formanyomtatványon. Külön-külön lapot kell benyújtani mindkét felvételi tantárgy esetén.. Észrevétel esetén a megtekintéskor átvett értékelőlapot vissza kell juttatni az iskolánkba.

Jó felkészülést és eredményes vizsgát kívánunk!

Vezetőség